Eenvoud loont!
Ook in arbo- en verzuimbeleid.
Contact met ArboAnders?
Wegens enorm succes....

wordt onze klantendag herhaald...

..op 11 oktober 2018

Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

ArboAnders nodigt u uit!

Na het succes van 2017 organiseert ArboAnders donderdag 11 oktober 2018 weer een klantenmiddag. ‘Hoe gaat u om met uw digitale gegevens? En weet u eigenlijk hoe makkelijk het is om uw computer te hacken?’ en ‘Wat mag nog wel en wat vooral níet door de nieuwe AVG-wetgeving?’ Benieuwd?

Deze middag hebben wij twee sprekers uitgenodigd om antwoord te geven op bovenstaande vragen, daarnaast zijn er ook medewerkers van ArboAnders aanwezig.

 

ArboAnders nodigt u deze middag van harte uit in Zwolle!

 

Wij stellen u hierbij graag alvast kort voor aan onze inspirerende sprekers: Maria Genova (bekend van ‘Komt een vrouw bij de h@cker’) en Pascal Willems (advocaat, o.a. gespecialiseerd in arbeidsrecht).

 

Maria Genova laat zien hoe weinig moeite het kost om computers te hacken en volledige identiteiten te stelen. Ze laat ook zien hoe hackers goed beveiligde bedrijven binnenkomen, vaak via eigen medewerkers. En ook hoe groot de gevolgen van datalekken kunnen zijn. Hoe kunt u uw bedrijf beschermen tegen de toenemende digitale gevaren? ArboAnders geeft u aan het einde van de klantenmiddag het (gesigneerde) boek van Maria.

Sinds 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze verordening zorgt ervoor dat in de hele EU dezelfde privacywetgeving geldt. Maar wat betekent deze verordening nu in de praktijk op het gebied van verzuim. Er is na de invoering veel over de AVG in combinatie met de beleidsregels van de Autoriteit Persoonsgegevens geschreven. Pascal Willems neemt u mee over de do’s en dont’s als het gaat om de privacy van de zieke werknemer. Daarin wordt meegenomen hoe we de AVG en de beleidsregels moeten interpreteren en wat de laatste ontwikkelingen zijn.

Meld u zich via onderstaand inschrijfformulier nu aan voor de klantenmiddag op donderdag 11 oktober 2018, want vol=vol. Vanaf 13.30 bent u van harte welkom in het Van der Valk Hotel in Zwolle. We sluiten deze dag om 17.00 uur. Elke eerste deelnemer is kosteloos. Komt u samen met een collega? Dan brengen wij hier € 95,00 per extra aanmelding voor in rekening.

Praktische informatie

 Wanneer  11 oktober 2018
 Tijdstip  13.30-17.00 uur
 Waar  Van der Valk Zwolle
 Kosten  Kosteloos voor elke eerste deelnemer. Voor elke extra deelnemer brengen wij € 95,00 in rekening


Om de voorbereidingen voor deze bijeenkomst in goede banen te leiden, verzoeken wij u uiterlijk maandag 1 oktober a.s. aan ons door te geven of u aanwezig zult zijn. U kunt zich aanmelden via onderstaand inschrijfformulier.                  

Onze jaarlijkse klantendag 11 oktober 2018

Wilt u meer weten bel of mail ons.....
 

Marion.jpg

Marion Marijnusse

Accountmanager

06 - 46 04 77 23

Mail Marion
Sandra025.jpg

Sandra van Tuinen

Accountmanager

06 - 46 08 52 07

Mail Sandra