Cindy Vorselman-Derksen

62. Cindy Vorselman.jpg

Directeur medische Zaken / bedrijfsarts BIG 19055419701

Cindy studeerde Geneeskunde in Groningen en startte haar carrière bij een arbodienst. Eerst elf jaar voor MKB-klanten en later nog acht jaar voor de Grootzakelijke markt-klanten. Door enthousiaste gesprekken met Anne en Geert en het warme ontvangst van alle andere medewerkers maakte Cindy in oktober 2019 de overstap naar ArboAnders. Ze begon met volle overtuiging aan deze interessante, leuke en zinvolle functie. 

Cindy is inzetbaar voor consulten en zet haar medische en bedrijfsgeneeskundige kennis in voor coaching van de praktijkondersteuners bedrijfsarts. Ze denkt mee over verbetering van werkprocessen en gebruikte computersystemen, maar checkt ook de kwaliteit van medische beoordeling en advisering. Cindy haalt het meeste plezier uit mensen en klanten helpen een stapje verder te komen in herstel, in ontwikkeling, in duurzame inzetbaarheid, in werkplezier en in het toevoegen van een klein beetje meer levensgeluk. 

In haar vrije tijd is Cindy politiek actief, leest graag en houdt van muziek, zowel luisteren als het bezoeken van concerten. Daarnaast bezoekt ze ook regelmatig het theater. 

“Wereldverbeteraar op kleine schaal: het kan altijd nog een stapje beter worden.” 


Contact opnemen met Cindy