Martina Kuipers

7. Martina Kuipers.jpg

Praktijkondersteuner bedrijfsarts

Martina studeerde af als hbo verpleegkundige en werkte daarna in de algemene ziekenhuiszorg, de thuiszorg, kind- en jeugdzorg en binnen een revalidatiecentra. Ze vulde haar CV aan met het diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening richting de herstel ondersteunende zorg. Ze wilde binnen haar werk graag meer verdieping in de psychosociale benadering richting de patiënt. Door het vinden van balans tussen werk en privé ruilde ze tijdelijk de zorg aan het bed in voor diverse administratieve functies binnen een verzekeringsmaatschappij, de overheid en een onderwijsinstelling. 

Martina ging zich oriënteren op de arbeidsmarkt. Na een telefoontje naar ArboAnders bleek er toevallig behoefte te zijn aan een collega praktijkondersteuner bedrijfsarts. Hoewel Martina nog geen ervaring had met deze functie, paste het gezien haar achtergrond en werkervaring precies. Martina nam de juiste afslag. De combinatie van de werkzaamheden als POB’er in administratief als contacten met de verzuimend werknemers is een mooie match. Martina haalt het meeste plezier uit het contact met de werknemers en het gevoel dat deze werknemers zich gehoord voelen. Wanneer een dossier goed en in harmonie verloopt, dat werknemer zonder belemmeringen kan re-integreren en de werkgever tevreden is over het verloop daarvan, geeft Martina dat een enorme boost energie.

In haar vrije tijd luistert zij graag muziek, is ze creatief bezig op het gebied van styling van wonen en mode. Ze richt zich ook op gezondheid, sport en lifestyle. Ze zoekt daarin altijd de juiste balans tussen werk en privé met daarbij voldoende tijd voor haarzelf.’

“Waar je talenten en de behoefte van de wereld elkaar kruisen, daar ligt je roeping”


Contact opnemen met Martina