Ingrid de Boer

18. Ingrid de Boer2.jpg

Teammanager binnendienst en medisch secretariaat

Ingrid volgde van 2007 tot en met 2011 de opleiding Human Resource Management en is daarna aan het werk gegaan als HR project intercedent. Binnenkomen bij ArboAnders was voor Ingrid niet gemakkelijk: eerst kwam ze niet door de selectie en later werd de vacature ingetrokken. Maar drie keer is scheepsrecht en werd ze door ArboAnders zelf benaderd. Sinds januari 2014 is Ingrid niet meer weg te denken op het kantoor. 

Ingrid is een vraagbaak voor veel processen, want door haar verschillende functies binnen ArboAnders heeft ze kennis van meerdere processen. Sinds februari 2018 is ze teammanager. Ze haalt het meeste plezier uit het laten groeien van mensen in hun rol, het begeleiden en coachen van werknemers en resultaten behalen.

ArboAnders voelt als thuis voor Ingrid. Ze ziet haar collega’s als fijne mensen die er, samen met het management en de directie, voor zorgen dat onze klanten goed geholpen worden. In haar vrije tijd gaat Ingrid graag uit eten of een terrasje pakken. Maar ook winkelen, series kijken en kerstmarkten bezoeken. Het allerliefst brengt ze tijd door met familie en vrienden.

“Vrees niet een slag te verliezen als je daardoor de oorlog kunt winnen.” 


Contact opnemen met Ingrid