Marjan Bijma

14. Marjan Bijma.jpg

Teammanager adviseurs

Marjan begon na haar studie Personeel en Organisatie haar carrière bij een detacheringsbureau, maar miste een inhoudelijke functie. Ze zag een vacature van ArboAnders en daar heeft ze op gesolliciteerd. In 2009 begon ze als verzuimmanager en later als teammanager. Tussendoor wisselde Marjan nog wel eens van functie, zoals projectmanager en operationeel manager. Sinds kort is zij weer met veel plezier terug in haar functie als teammanager. Marjan vertelt dat ArboAnders door haar aderen loopt. Ze vindt het een informele organisatie waar ze met elkaar hard werken, maar ook ruimte is voor een lolletje. Het staat voor dynamisch en mogelijkheden. 

In de tien jaar dat Marjan bij ons werkt heeft ze veel geleerd en is er heel veel mogelijk, als je de kansen pakt. Marjan houdt van knopen doorhakken en denkt daarbij graag in oplossingen. Ze haalt de meeste voldoening uit het werken aan een doelstelling met haar team. Het maximale uit een team halen geeft haar een kick! In haar vrije tijd tennist Marjan graag of gaat ze naar het theater. Lekker borrelen en uit eten is ook favoriet. 

“Je hebt altijd een keuze en maak deze ook. Je moet alleen spijt hebben van de dingen die je niet hebt gedaan en geen spijt hebben van de keuzes die je wel hebt gemaakt.”


Contact opnemen met Marjan