Eenvoud loont!
Ook in arbo- en verzuimbeleid.
Maak nu een afspraak
Ons aanbod aan trainingen...

... over preventie, arbo en verzuim...

meldt u zich vandaag nog aan!

Schrijf u nu in voor onze trainingen

Training preventiemedewerker

Veilig en gezond werken, daar kun je invloed op uitoefenen door aan de voorkant alles goed geregeld te hebben: preventie. Dit betekent een actuele RI&E en een Plan van Aanpak. In meer dan 50% van de bedrijven in Nederland is geen preventiemedewerker aangesteld. Vanaf 1 juli 2017 bent u verplicht om een preventiemedewerker aan te stellen en op te leiden. 
Wat moet volgens de wijziging van de arbeidsomstandighedenwet?
Iedere organisatie moet in ieder geval één preventiemedewerker aanwijzen. Bij bedrijven tot 25 medewerkers mag de werkgever deze rol zelf vervullen, maar moet wel de benodigde training hebben gevolgd. 
Voor aanmelden en meer informatie, klik hier.

 14-06-2018

 Hotel Van der Valk Zwolle

 24-09-2018

 Abe Lenstra Stadion Heerenveen

 

Training beïnvloeden van verzuim

Als je als werkgever of leidinggevende te maken krijgt met verzuim word je geconfronteerd met allerlei regels, verplichtingen, belangen en emoties. Er wordt dan ook nog verwacht dat je in staat bent de juiste afwegingen te maken.
Natuurlijk is ArboAnders er om je hierbij te helpen. Maar je hebt ook zelf een rol. De werkgever is immers eindverantwoordelijk. Daarbij is verzuim te beïnvloeden. We vinden het belangrijk dat je keuzes maakt op basis van kennis en kunde, en je in staat bent een gedegen overweging te maken. Ook hier kunnen we je bij helpen. 
Voor aanmelden of meer informatie, klik hier (de nieuwe datum voor deze training is op dit moment nog niet bekend).
 

Training beheersen van verzuim

De training 'Beheersen van verzuim- sturen op gedrag' is bedoeld voor leidinggevenden en P&O’ers die al enige kennis hebben betreft verzuimmanagement, bijvoorbeeld doordat ze de workshop 'Beïnvloeden van Verzuim' hebben gevolgd. Deze training gaat een stap verder.
De data en locatie voor 2018 zijn op dit moment nog niet bekend.
Voor aanmelden of meer informatie, klik hier.