Wilt u contact met ArboAnders Een gewone Arbodienst
maar dan Anders

Onze trainingen

ArboAnders geeft diverse trainingen. Bekijk hieronder welke trainingen wij aanbieden.
Meld u vandaag nog aan!

Trainingen beïnvloeden van verzuim

Als je denkt dat het verzuim binnen jouw organisatie aandacht verdient, lees dan vooral door. Want gevoel voor verzuim ontstaat niet zo maar. Bedrijven die er werk van maken, zijn in staat verrassende resultaten te halen. Verzuim hoeft medisch gezien tenslotte niet hoger te zijn dan 3,0%.


Meer over deze trainingen

Open inschrijftraining basis verzuim en gesprekstechnieken

Wanneer je als werkgever of leidinggevende te maken krijgt met verzuim word je geconfronteerd met allerlei regels, verplichtingen, belangen en emoties. Er wordt dan ook nog verwacht dat je in staat bent de juiste afwegingen te maken.

Natuurlijk is ArboAnders er om je hierbij te helpen. Maar je hebt ook zelf een rol. De werkgever is immers eindverantwoordelijk. Daarbij is verzuim te beïnvloeden. We vinden het belangrijk dat je keuzes maakt op basis van kennis en kunde en dat je in staat bent een gedegen overweging te maken. Ook hier kunnen we je bij helpen. 


Meer over deze training

Training preventiemedewerker

Veilig en gezond werken, daar kun je invloed op uitoefenen door aan de voorkant alles goed geregeld te hebben: preventie. Dit betekent een actuele RI&E en een Plan van Aanpak. In meer dan 50% van de bedrijven in Nederland is geen preventiemedewerker aangesteld. Vanaf 1 juli 2017 bent u verplicht om een preventiemedewerker aan te stellen en op te leiden. Wat moet volgens de wijziging van de arbeidsomstandighedenwet?
Iedere organisatie moet in ieder geval één preventiemedewerker aanwijzen. Bij bedrijven tot 25 medewerkers mag de werkgever deze rol zelf vervullen, maar moet wel de benodigde training hebben gevolgd.


Meer over deze training