Eenvoud loont!
Ook in arbo- en verzuimbeleid.
Maak nu een afspraak
In de brij van regels en afspraken is:

Verzuim een ingewikkelde materie!

Gebruik Arbocetamol!

Verzuimmanagement

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Verzuimbegeleiding

Sylvia Vlieger.jpg

Onze aanpak
Verzuim is voor iedere ondernemer een lastig onderdeel van het bedrijfsproces. En bovenal gaat het om mensen, uw medewerkers, die een belangrijk onderdeel zijn van uw bedrijf.

Oplossingsgericht 
Behoefte dus aan vakmensen, zoals Sylvia die oplossingsgericht denkt voor zowel u als de medewerker. Een contactpersoon die denkt in mogelijkheden en niet in beperkingen. Het is de rol van Sylvia om complexe materie eenvoudig en overzichtelijk te maken, zodat u verder kunt met ondernemen.

Sylvia Vlieger, verzuimmanager

 


Meer weten over onze aanpak

Hoe wij kijken naar verzuim!

Ons Zicht-op-verzuim model® is een visuele vertaling van onze werkwijze. Onze slagvaardige manier van handelen, verandert mee met de fase waarin u en uw werknemer zich bevinden tijdens het verzuimproces.

ArboAnders heeft in de afgelopen jaar het Zicht-op-verzuim model ontwikkeld. De meeste klanten van ons, kennen ArboAnders vanuit de verzuimbegeleiding. Maar verzuim behelst veel meer dan dat. In het model is goed te zien welke factoren allemaal een rol spelen, voordat er hoe dan ook sprake is van verzuim. Met een goed beleid kan verzuim aan de voorkant worden voorkomen.

Een afspraak maken
is óók zo geregeld!

Plan snel een oriënterend gesprek in
met één van onze adviseurs.