Eenvoud loont!
Ook in arbo- en verzuimbeleid.
Maak nu een afspraak

Farm Dairy

Farm Dairy is gevestigd in Lelystad en levert dagverse melkproducten onder private label. Wij leveren onze producten aan alle bekende retail winkels in Nederland. Wij verwerken meer dan 200 miljoen kilogram melk en zijn daarmee één van de grootste productielocaties van dagverse zuivel in Nederland. Binnen Farm Dairy wordt gewerkt in een 3-ploegendienst.

Sinds 1 januari 2013 zijn wij klant bij ArboAnders voor de verzuimbegeleiding van onze medewerkers. Ook werken wij samen met de zusteronderneming van ArboAnders (Preventie&Werk) betreffende de RI&E en het daaraan gekoppelde ArboBeheersysteem.
Tijdens de start van de samenwerking begonnen wij met een ziekteverzuimpercentage van 8% en momenteel is ons ziekteverzuimpercentage beneden de 2% (gemeten op 31 augustus 2016). Door het lage verzuimpercentage is het maandelijks SMT overleg (Sociaal Medisch Team) niet meer nodig. We zijn erg tevreden over onze samenwerking met ArboAnders, met name de samenwerking met onze verzuimmanager Sylvia Vlieger.

Farm Dairy