Een gewone Arbodienst
maar dan anders
Wilt u contact met ArboAnders
Werkgever

Trainingen

Als je denkt dat het verzuim binnen jouw
organisatie aandacht verdient, lees dan vooral door.

Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Onze trainingen

IMG_4496.jpg

Training: preventiemedewerker

Met deze training kan uw preventiemedewerker direct aan de slag. De preventiemedewerker is volledig opgeleid en weet welke taken hij moet uitoefenen. Wat moet volgens de arbeidsomstandighedenwet? Iedere organisatie moet in ieder geval één preventiemedewerker aanwijzen. Bij bedrijven tot 25 medewerkers mag de werkgever deze rol zelf vervullen, maar moet wel de benodigde training hebben gevolgd. 


Lees meer over deze training

unsplash_CPs2X8JYmS8.jpg

Cursus Beeldschermexpert

De cursus beeldschermexpert is bedoeld voor iedere medewerker die dagelijks beeldschermwerk verricht en zijn kennis op het gebied van beeldschermwerk en preventie wil vergroten. De cursus is daarnaast uitermate geschikt voor preventiemedewerkers en KAM- coördinatoren die frequent te maken hebben met problematiek op het gebied van beeldschermwerk op de werkvloer.


Lees meer over deze training

unsplash_7nrsVjvALnA.jpg

Cursus Gezond op weg

Het wordt steeds drukker op de Nederlandse snelwegen. Dit betekent dan ook dat u steeds langer onderweg bent om op de plaats van bestemming te komen. Reisafstanden nemen toe, de maximum snelheid is gereduceerd en files worden langer. De toenemende tijd die u in de auto doorbrengt heeft gevolgen voor uw lichamelijke conditie en belastbaarheid.

De cursus Gezond Op Weg is bedoeld voor werknemers die dagelijks veel tijd rondbrengen op de Nederlandse snelwegen en veel moeten autorijden voor het uitvoeren van hun werkzaamheden.


Lees meer over deze training