Eenvoud loont!
Ook in arbo- en verzuimbeleid.
Contact met ArboAnders?
Wilt u meer weten.....

neem dan contact met ons op...

want wij zijn u graag van dienst

Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Wijziging inlogproces VerzuimSignaal

Tijdens de verzuimbegeleiding van uw zieke werknemers worden gezondheidsgegevens verwerkt in het digitale verzuimsysteem VerzuimSignaal. Wij zijn verantwoordelijk voor de technische beveiliging.

Deze beveiliging dient te voldoen aan de vigerende wet- en regelgeving, zodat er sprake is van een zorgvuldige en behoorlijke verwerking van de persoonsgegevens. Eén van de regels is dat wanneer het systeem wordt ontsloten via internet er tenminste ingang via Tweestapsverificatie moet worden verkregen, dit geldt voor alle gebruikers.

Daarnaast is het erg belangrijk dat er technische maatregelen worden getroffen voor een sterk wachtwoordbeleid. Per 16 april a.s. wordt er een wachtwoordbeleid van 90 dagen doorgevoerd, dit betekent dat u elke 90 dagen uw wachtwoord moet wijzigen. Wees u er bewust van dat, wanneer u tot op heden uw wachtwoord langer dan 90 dagen niet heeft gewijzigd, u dit meteen bij de eerste keer inloggen zult moeten doen. Wanneer u uw oude wachtwoord niet meer weet, kunt u gebruik maken van de optie "wachtwoord vergeten". Dit kan echter alleen wanneer uw account is gevalideerd. Daarom worden alle accounts verplicht gevalideerd en worden er minimale voorwaarden (met een maximale geldigheidsduur) aan een "sterk" wachtwoord gesteld om risico's te verminderen.

In bijgevoegde handleiding leest u meer over:

  •     Tweestapsverificatie
  •     Valdiatie van uw account
  •     Wachtwoordbeleid

Het rechtstreekse nummer van Applicatiebeheer is: 0513-672777.


Lees meer