Stefan Meijer

Applicatiebeheer & Adviseur Arbeid en Verzuim

Stefan Meijer

Stefan Meijer

Applicatiebeheer & Adviseur Arbeid en Verzuim

Stefan heeft bij ArboAnders een combifunctie. Het merendeel van zijn werkweek staat in het teken van zijn de rol als Applicatiebeheerder. Daarnaast is hij Adviseur Arbeid en Verzuim de eerste contactpersoon voor onze klanten.
“Mensen samenbrengen zodat het gezamenlijke doel wordt bereikt. Ik ben een echte bruggenbouwer.”

Stefan houdt zich bezig met de optimalisatie van de systemen waar ArboAnders mee werkt. “Dan komt mijn kennis van ons werkveld goed van pas. Ik weet wat de adviseurs nodig hebben van onze systemen om hun werk goed te kunnen doen. Daarnaast werken onze klanten – de ondernemers – met de systemen en weet ik tegen welke vragen zij aanlopen. Dat kan ik meenemen in de optimalisatie.” Als adviseur Arbeid en Verzuim staat hij in nauw contact met de werkgever in geval van verzuim. Hij behartigt diens belangen, maar neemt daarin ook het re-integratie advies mee dat hij krijgt over de werknemer. Bij zijn vorige werkgever werkte hij op een HRM afdeling. Door zijn ervaring heeft hij inmiddels de nodige mensenkennis. Hierdoor voelt hij feilloos aan wat er moet gebeuren om iedereen in de juiste richting te krijgen. De verbindende factor vinden, dat is wat hij in essentie doet. “Ik ben eigenlijk een bruggenbouwer.”

“Bij ArboAnders proberen we het anders te doen door de focus te leggen op preventie.” Het gaat Stefan erom dat mensen op hun plek zitten. “Soms voer ik gesprekken met medewerkers waarin ik ze de ogen open om te kijken welke mogelijkheden er verder nog voor ze zijn. Als iemand dan in beweging komt is dat alleen maar positief. Een blije medewerker, die echt op zijn plek zit bij een werkgever, is op de lange termijn het beste voor beide partijen.” Werken bij ArboAnders brengt Stefan veel voldoening. “Als ik verschillende partijen en belangen kan samenbrengen, dan heb ik echt een topdag. En gezelligheid met collega’s natuurlijk, maar dat zit hier wel goed. Iedereen is betrokken en heeft de juiste mentaliteit. Het is een fijne werkplek waar ik voldoende word uitgedaagd. En dat is fijn, want die mogelijkheid tot ontwikkeling is echt iets wat ik in een werkgever zoek.”

Ervaren hoe wij het verschil maken?

Neem dan vandaag nog contact met ons op.