Werken bij de mensgerichte arbodienst

Werken bij ArboAnders

Werken bij de mensgerichte arbodienst

Koploper in arboland

ArboAnders gaat verder dan ziekteverzuim begeleiden. We springen liever eerder in en nemen de regie om te doen wat wij het beste doen: mensen in beweging zetten. Als ware koplopers in ons vak. Altijd een stapje voor.

Altijd een stapje voor

Mensen in beweging zetten, daarin kan jij het verschil maken. Verder dan verzuim begeleiden, maar je kennis en kwaliteiten inzetten om intrinsieke motivatie te stimuleren. Voor blije en vitale medewerkers, en duurzame inzetbaarheid. Wij dromen van een arbolandschap dat inzet op bewustwording en preventie. We nodigen je uit om bij te dragen aan de realisatie van deze droom. Samen, altijd een stapje voor.

ArboAnders - altijd een stapje voor
ArboAnders - betekenisvol werk

Betekenisvol werk

Arbeid biedt een niet te onderschatten waardevolle invulling aan het leven. Het biedt de kans om je talenten te laten gelden en van betekenis te zijn. Mensen halen hier eigenwaarde, zingeving en energie uit. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om de regie over zijn eigen (werk)leven te voeren. De ware kracht ligt in de mens verscholen. Daarom nodigen wij medewerkers uit om zelf eigenaarschap te nemen, voor een betekenisvol en vitaal bestaan. Elke dag opnieuw.