ArboAnders, een arbodienst die verder gaat

Over ons Altijd een stapje voor

Over ons
Altijd een stapje voor

Eigen regie, voor een betekenisvol en vitaal bestaan

Arbeid biedt een niet te onderschatten waardevolle invulling aan het leven. Het biedt de kans om je talenten te laten gelden en van betekenis te zijn. Mensen halen hier eigenwaarde, zingeving en energie uit. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om de regie over zijn eigen (werk)leven te voeren. De ware kracht ligt in de mens verscholen. Daarom nodigen wij medewerkers uit om zelf eigenaarschap te nemen, voor een betekenisvol en vitaal bestaan. Elke dag opnieuw.

Mensen in beweging zetten

Mensen in beweging zetten, daar ligt onze kracht. Verder dan verzuim begeleiden, intrinsieke motivatie aanwakkeren voor verandering. Welke factoren spelen mee? Waar heb je zelf invloed op? Hoe kan je de regie terugpakken? Wij versterken het gevoel van eigenwaarde om zo te werken aan een zowel fysiek als mentaal gezonde, vitale en duurzame inzetbaarheid. Zo creëren we niet alleen bewustzijn, maar ook werkvermogen om werkend Nederland draaiende te houden.

Onze werkwijze: winst voor werknemer en werkgever

Wij zetten in op bewustwording en preventie, voor een toekomst met perspectief. Dat doen wij door werkgever en werknemer een alles-overkoepelende dienstverlening aan te bieden, van onder andere arbo-preventiezorg, mediation en medische en re-integratiebegeleiding.  Met het oog op duurzame inzetbaarheid, ondersteunen wij werknemers bij een gelijkwaardige en voor hen waardevolle arbeidsinvulling. Zo kunnen en blijven zij met een goed gevoel, gezond en veilig aan het werk.
Intake bij ArboAndersIntake bij ArboAnders

Intake

Behoud van arbeid begint met het hebben van een compleet beeld van de situatie en het opdoen van de relevante inzichten. Daarom investeren wij  altijd in een uitgebreid voortraject zodat wij de organisatie goed leren kennen.

Intake bij ArboAndersIntake bij ArboAnders

Preventie

Wij maken het verschil door de focus te leggen op preventie. Door waardevolle kennis en inzichten te delen en bewustzijn van vitaliteit te stimuleren, zijn wij in staat veel verzuim te voorkomen.

Intake bij ArboAndersIntake bij ArboAnders

Verzuim

Ondanks ieders inspanningen is verzuim niet volledig uit te sluiten. Mensen worden helaas nou eenmaal ziek of vallen om begrijpelijke redenen uit. Dan doen wij alles wat in ons vermogen ligt om medewerkers zo verantwoord en spoedig mogelijk terug te brengen in het arbeidsproces.

Lees meer over onze werkwijze
“Het verzuim preventie programma van ArboAnders is helemaal op ons afgestemd en dat werkt!”
Andrea Jongsma
Kinderwoud - opvang en ontwikkeling
“De expertise van ArboAnders in verzuimbegeleiding én preventie is een mooie aanvulling op onze kennis. Samen komen we verder.”
Willy Janssen
HR Omroep Flevoland
"Door de expertise en korte lijnen voelt ArboAnders als natuurlijk verlengstuk van onze verzuimbegeleiding”
Marijke Ypma
Hoofd Administratie, Boso Sneek

Acht redenen om contact met ons op te nemen

Focus op preventie
Oog voor de mens achter verzuim
Vast contactpersoon
Regelmatig contact
Praktisch uitvoerbare adviezen
Specialisten met een holistische kijk
Wij weten wat er bij jou leeft
Altijd een passend contract

Geïnteresseerd in een goed gesprek?